Духовні таємниці Відня та Праги + аутлет-центр Parndorf!

Духовні таємниці Відня та Праги + аутлет-центр Parndorf!


весна
5 днів
  Автобусом
  Країни:  Австрія, Ушорщина,Чехія  
  Маршрут: Івано Франківськ - Стрий - Мукачево-Будапешт-Відень-Мукачево-Стрий-Івано Франківськ  
kievstar:   (068) 888-47-31, (067) 888-40-33
vodafone:  (050) 888-47-31, (095) 888-40-33
Програма туру:

✓ 1 день. 23:00 год. - збір групи у Івано Франківську. Виїзд на кордон.

✓ 2 день, Марія Повч, Долина красунь, , Егерсалок. Прибуття в Угорщину, місто Марія Повч. Служба Божа  у церкві св.  Михаїла, біля чудотворної ікони Матері Божої. Ікона славиться у Європі як «плачуча». Розповідь про історію цього відпустового місця зворушить вас.

Далі їдемо в Долину красунь, поруч з невеликим угорським містечком Егер. Тут нас чекає справжній угорський гуляш та дегустація п’яти сортів ексклюзивних угорських вин в одному із винних льохів. Усе вино вироблене із винограду, що росте на місцевих плантаціях (вартість €15).

Переїзд в термальні купальні м. Егерсалок. Чисте повітря, гарний ландшафт, сосновий ліс і великий комплекс з лікувальною водою. Егерсалок – це невелике курортне селище в 140 км від Будапешта. Купальні знаходяться біля гарячого джерела, що б'є на поверхню з глибини 410 м. Температура води + 68°С. Стікаючи вниз, вона створила соляні пагорби через що термальні купальні Егерссалока називають «Угорським Памуккале».
Переїзд в готель, ночівля.

3 день
Сніданок, висилення з готелю.  
Переїзд до Відня .
По  дорозі завітаємо у один із п'яти найбільших аутлетів Європи - Desinger Outlet Parndorf (Дизайнерський аутлет у Парндорфі), Австрія Розміри: 37,3 тисячі кв. м
Знаменитий австрійський аутлет-центр, де представлено понад 150 відомих марок одягу зі значними знижками крууглорічно. Додатково на території аутлета передбачена  10 різноманітних кафе і ресторанів, банк з обміном валюти, три автогіда і величезний дитячий центр.


Прибуття до Відня
Екскурсія містом (вартість 5 є). 
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились. 


Свята Літургія в українській церкві у Відні.

Вільний час.Радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня , відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного
Відня.

Переїзд в готель, ночівля.


4 день. Прага.  Прибуття в Прагу.
Місто ста веж, Матір міст, Злата Прага розташована в області Чехії, що зветься Богемія. Понад 300 мостів з яких 18 перетинають річку Влтаву. Собори, площі, купола церков, позолочені вежі, лабіринти вузеньких вулиць, музеї, театри, монастирі середньовічного міста й сучасної європейської столиці. Пішохідна екскурсія Прагою – справжня пригода зі смаком легенд, щедро оздоблена таємничістю. Поринемо в атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, де у 1787 році  виступав сам Моцарт. Підемо до першого Карлового університету заснованого Карлом IV у 1348 році. Відвідаємо костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа красується у центрі міста оповита довкола будинками у стилі бароко, готики, рококо та ренесансу. Особливо чарівними є Празькі куранти, які чехи називають Орлой.  Годинник показує роки, місяці, дні та години, час сходу і заходу Сонця, час сходу і заходу Місяця та положення знаків зодіаку нагадуючи про швидкоплинність часу…Найдавніші деталі годинника виготовлено у 1410 році!

Екскурсія продовжується у Празькому Граді – постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Нас чекає величний Кафедральний Собор святого Віта у готичному стилі, базиліка святого Георгія, скульптурні монументи, фонтани і найменша вуличка Праги, яку розкішно називають Золота. Вуличка уславлена безліччю легенд про середньовічних алхіміків, що перетворювали метал на золото, шукали філософський камінь та еліксир молодості.
Поселення в готель. Відпочинок.
Двогодинна вечірня прогулянка з вечерею на кораблику по річці Влтава завершить нашу мандрівку. А смачні страви традиційної чеської кухні та вогники нічної Праги лише розбурхають апетит до цього колоритного міста. Прага знає, що ви ще не все побачили (прогулянка з вечерею на кораблику – €25).

Переїзд в Україну.

✓ 5 день. Львів.  Прибуття в Україну.

Залишити коментар

Ми працюємо для Вас вже більше ніж 7 років

Наші контакти: